Akkreditáció

Az URS Holdings társaság világszerte nyújt tanúsítási szolgáltatásokat a United Registrar of Systems vállalaton keresztül. Minden akkreditáció egy egységes irányítási rendszert követ, amelyeket különálló jogi személyek működtetnek a társaságon belül.

Az IAF (International Accreditation Forum) egy nemzetközi egyesület, amely magában foglalja a megfelelőségértékelő akkreditáló testületeket és egyéb olyan érdekelt testületeket, amelyek irányítási rendszerek, termékek, szolgáltatások és egyéb hasonló programok megfelelőség értékelésével foglalkoznak. Az URS Holdings által nyújtott akkreditált szolgáltatások IAF tagsággal rendelkező Akkrediációs Testület által vannak szabályozva.

Akkreditációs szervezetek:

A UKAS (United Kingdom Accreditation Service) lehetővé teszi az URS Tanúsítás számára, hogy akkreditált tanúsítási szolgáltatásokat nyújtson, többek között a következő szabványok szerint: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 20000, ISO 27001, ISO 50001, ISO 13485 A UKAS rendszerek és akkreditációk használatára a jogosult szervezet a United Registrar of Systems Ltd. (Washington House, 3 Durley Road, Bournemouth, Dorset, Egyesült Királyság). További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

 

IATF (International Automotive Task Force) az akkreditált autóipari tanúsítást biztosítja, ISO/TS 16848 – IATF 16949 szabvány szerint.

Az IATF akkreditáció használatára a jogosult szervezet a United Registrar of Systems Ltd. (Washington House, 3 Durley Road, Bournemouth, Dorset, Egyesült Királyság). További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

A NABCB (The National Accreditation Board for Certification Bodies) egy indiai akkreditációs testület. Az URS Holdings NABCB akkreditációt vesz igénybe a növekvő fontosságú ázsiai piacra, különös tekintettel Indiára. Az NABCB akkreditáció használatára jogosult szervezet a URS Certification Ltd., F-3, Sector 6, Noida, NCR- Delhi, India. További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

 

 

A DAC (The Dubai Accreditation Centre) egy akkreditációs ügynökség Dubai számára. Az URS Holdings a DAC akkreditációt veszi igénybe Dubai területén, mivel a Dubai Kormánya minden olyan vállalattól, amely élelmiszert állít elő vagy dolgoz fel, megköveteli a HACCP rendszert vagy ISO 22000 tanúsítványt.

A DAC akkreditáció használatára jogosult szervezet a URS ME FZC, P.O.Box 7871, SAIF Zone, Sharjah, United Arab Emirates. További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

Az EGAC (Egyptian Accreditation Council) egy egyiptomi akkreditációs testület, amelynek akkreditációját az URS Holdings veszi igénybe a növekvő fontosságú egyiptomi piacon. Az EGAC akkreditáció használatára jogosult szervezet a URS Egypt, 20 Palestine Street, 10th floor El Maadi, Cairo, Egypt. További információért kérjük keresse fel a URS Holding társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

 

Az SAC (Singapore Accreditation Council) ) egy szingapúri akkreditációs testület, amelynek akkreditációját az URS Holdings veszi igénybe a növekvő fontosságú szingapúri piacon. Az SAC akkreditáció használatára jogosult szervezet a URS Far East Pte Ltd, 7500A Beach Road #06-323, The Plaza, Singapore. További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

 

A DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle) egy német akkreditációs szerv, amely lehetővé teszi az URS számára az akkreditált GMP+, ISO 50001 és ISO 28000 tanúsítási szolgáltatásokat.

 

A DAkkS akkreditáció használatára a jogosult szervezet a United Registrar of Systems GmbH, Freiberger Str. 39, 01067 Dresden, Germany. További információért kérjük keresse fel a URS Holdings társaságot az info@urs-holdings.com címen vagy az akkreditációs szervezet honlapját.

Lépjen velünk kapcsolatba...