Közzétett anyagok

Közzétett anyagok

Weboldal

A weboldalak a URS Holding csoport és társult vállalkozásai által kínált szolgáltatások "széles körű" megismertetésének standard médiuma. A weboldalak az aktuális érvényesség biztosítása érdekében időről-időre frissítésre kerülnek, és a hibák és tévedések elkerülése érdekében maximális igyekezetet fejtünk ki.

Mindazonáltal a URS Holding csoport semmilyen felelősséget nem vállal az e weboldalakon esetlegesen előforduló hibákkal vagy tévedésekkel kapcsolatos üzlet- vagy szolgáltatásvesztésért, illetve más problémákért.

Fontos megjegyzés:

A weboldalak helyenként automatikus fordítás funkciót alkalmaznak. Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy az ily módon egyik nyelvről másik nyelvre lefordított szöveg nem feltétlenül hibátlan - amennyiben Önnek, mint felhasználónak a jelentésükkel/tartalmukkal kapcsolatosan bármilyen kétsége van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a URS Holding cég központjával az info@urs-holdings.com címen.

Nyomtatott anyagok

Egyes esetekben a URS Holding csoport által kínál szolgáltatások potenciális felhasználói részére nyomtatott marketing és tájékoztató jellegű anyagok előállítására kerül sor. Akárcsak a weboldalaknál, ezek esetében is maximális erőfeszítést fejtünk ki annak érdekében, hogy nyomtatásuk időpontjában ne tartalmazzanak hibákat, tévedéseket.

A URS Holding csoportot semmilyen felelősséget nem vállal az e nyomtatott anyagokon esetlegesen előforduló hibákkal vagy tévedésekkel kapcsolatos üzlet- vagy szolgáltatásvesztésért, illetve más problémákért.

Általános kapcsolattartás és szerződések

A URS Holding csoport igyekszik minden felhasználóját olyan árlisták révén tájékoztatni a kiválasztott szolgáltatás egyes fázisaira vonatkozóan követelményekről, amelyek feltüntetik a kínált szolgáltatások feltételeit, vagy a széles közönség által elérhető olyan egyéb információforrásokra utalnak, mint például ezek a weboldalak. Annak ellenére, hogy maximális igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a fent említett információforrások ne tartalmazzanak semmilyen hibát, se tévedést, a URS Holding csoport nem vállal az ilyen esetlegesen előforduló hibákkal vagy tévedésekkel kapcsolatos üzlet- vagy szolgáltatásvesztésért, illetve más problémákért.

Amennyiben a felhasználó/ügyfél azt elengedhetetlenül fontosnak tartja, az általunk közzétett anyagokban talált hibákról tájékoztathat minket, illetve tárgyalhat róluk a helyi URS irodában, vagy a csoport központjával. Maximális igyekezetünkkel az esetleges hibák és félreértések megszüntetésén dolgozunk.

Lépjen velünk kapcsolatba...